Huizinga Bouwadvies

PROJECTEN

Collectieve verduurzaming

Voor een stichting in de Drechtsteden adviseert en begeleidt Huizinga Bouwadvies woningeigenaren tot het collectief verduurzamen van hun woning. Aan de hand van informatieve avonden en persoonlijke gesprekken worden de mogelijke maatregelen toegelicht en worden geschikte partijen voor de uitvoering geselecteerd.

Individuele verduurzaming

Voor meerdere particuliere woningeigenaren en VvE’s heeft Huizinga Bouwadvies adviezen uitgebracht tot verduurzaming. Aan de hand van berekeningen, rapportages en gesprekken wordt het voor de bewoners inzichtelijker welke energiebesparende maatregelen zij kunnen treffen passend bij hun woonwensen. 

Plannen en vergunningen

Voor verschillende opdrachtgevers binnen Nederland heeft Sean Huizinga verschillende plannen en vergunnings-aanvragen ontworpen en opgesteld; van grootschalige renovaties tot kleine verbouwingen. Door mee te denken met de klant en door goed op de hoogte te zijn van de geldende wet- en regelgeving, worden wensen werkelijkheid. 

Onderzoek

Vanuit persoonlijke interesse doet Sean Huizinga op dit moment onderzoek naar de eerste Nederlandse productiekeukens geproduceerd door de firma Bruynzeel. Het onderzoek bundelt een schat aan informatie waardoor deze kennis behouden blijft voor de toekomst. Het onderzoek en de publicatie hiervan gebeurt in samenwerking met Bruynzeel keukens.